Рајевац: Нисам кандидат за тренера Звезде

ОТКЛОНИО ЈЕДНУ ОД НЕДОУМИЦА ОКО НОВОГ ТРЕНЕРА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: „НИСАМ КОНКРЕТНО РАЗГОВАРАО СА ЉУДИМА ИЗ КЛУБА

        Изненадни одлазак Португалца Рикарда Са Пинта са места тренера Црвене звезде изненадио је и руководство клуба и новинаре и навијаче. Најкраће речено - целокупну јавност.

       Истог тренутка почело је навођење имена његових потенцијалних наследника, а када год је клупа тима из Љутице Богдана празна на њој је „виђен“ Милован Рајевац.

       Искусни тренер већ је кратко седео на њој 2004, године, након чега је водио Војводину, Борац из Чачка, репрезентације Гане, Катара и саудијског клуба Ал Ахли.

       У петак је са клупе селекције Златиборског округа давао инструкције својим „земљацима“ у окршају са шампионом, а након меча пристао да одговори на питање да ли је он следећи тренер Црвене звезде?

       „Толико разговора сам имао претходних дана, толико позива, али конкретан разговор са људима из Звезде нисам имао и да разјаснимо једну ствар - нисам кандидат за тренера Црвене звезде“, објаснио је на почетку разговора.

       Да ли би прихватио позив из Љутице Богдана?

       „Отишао сам из српског фудбала. Био сам учесник континенталног и светског купа и моја намера је да тренирам озбиљне репрезентације, попут Русије и Америке“.

       Да ли то значи да би одбио позив црвено-белих?

       „Увек сам отворен за разговор“, додао је Рајевац.

       На питање колико би нови тренер могао да помогне клубу из Љутице Богдана у тренутној, тешкој ситуацији, дао је јасан одговор:

       „Много, јер би тренер требало да направи тим и да направи резултате“, подвукао је тренер рођен у Чајетини 1954. године.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари