Пети узастопни пораз Звезде

Кошаркаши црвено-белих изгубили у Загребу од Цибоне са 87:73

         ЗАГРЕБ, (ФоНет) - У утакмици 11. кола регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Загребу од Цибоне резултатом 87:73 (22:17, 30:16, 19:20, 16:20) и остали на зачељу табеле са учинком од две победе и девет пораза.

         Био је то пети узастопни пораз црвено-белих, који су поново били веома деконцентрисани и недопустиво индолентни у одбрани, па су још једном примили више од 50 поена у првом полувремену.

         Црвена звезда је колико-толико држала резултатски прикључак до средине друге четвртине, а онда су њени играчи једноставно стали и Цибона је лако преузела потпуну контролу дешавања на терену.

         У другом полувремену није било ни најмање неизвесности, јер су домаћини с лакоћом чували предност и рутински привели утакмицу крају, а црвено-бели ниједном нису озбиљније покушали да се врате у меч.

         Малобројна публика није могла да ужива у превише квалитетној игри, јер су играчи оба тима доста грешили, па су домаћини имали 19, а црвено-бели 22 изгубљене лопте.

         Цибона: Ковачевић 5, Розић 9, Барбур 11, Рудеж 13, Кус 6, Жижић 8, Зубчић 14, Марчинковић, Лалић 4, Сутон 4, Харпер, Чејс 13.

         Црвена звезда: Васић 8, Суботић11, Лазић 9, Цветковић 6, Николић 8, П. Поповић 2, Марковић, Милутиновић 5, Илић 6, Лешић 7, Недовић 3, Б. Поповић 6.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари