Нинковић: Примамо голове као деца

ЈЕДИНА СВЕТЛА ТАЧКА У ТИМУ ЗВЕЗДЕ БИО ЈЕ МЛАДИ ВУКАН САВИЋЕВИЋ, СТРЕЛАЦ ПОГОТКА КОЈИ ЈЕ САЧУВАО НАДУ У ПРОЛАЗ

        После пораза у Одеси фудбалери Црвене звезде су били различито расположени, али сви до једног знају да су одговорни и верују да могу боље.

        Марко Вешовић сматра да је дански арбитар знатно оштетио црвено-беле.

        - Судија је имао један критеријум за нас, а други за њих. У зло време је судио пенал, имали смо добар резултат у том тренутку. Ипак, и ми сносимо велики део кривице, јер смо примали голове из наших грешака. Не смемо да губимо наду, мислим да и поред овог пораза можемо да прођемо у наредну рунду.

        Филип Касалица пропустиће реванш због новог жутог картона.

        - Рекли су ми да обратим пажњу и да никако не добијем картон због приговора. На крају сам га добио због наводног симулирања. Човек ме је гурао са леђа, а иста таква ситуација се догодила касније у нашем шеснаестерцу, а судија ништа није свирао.

        Видно разочаран био је Милош Нинковић после сусрета.

        - Примамо голове као деца, као да смо тек почели да играмо фудбал. Не кажем то да бих некога окривио, сви смо боље морали да реагујемо. Опет нисмо искористили наше шансе. Рецепт за реванш је игра из другог полувремена. Види се да су спремнији од нас, али нису показали ништа специјално, тако да мислим да није немогуће да прођемо. Надам се да ће навијачи доћи да нам помогну.

        Једина светла тачка у тиму Звезде био је млади Вукан Савићевић, стрелац поготка који је сачувао наду у пролаз.

        - Још ништа није готово. Без примљеног поготка у реваншу, сигурно идемо даље, јер ћемо дати два. Одиграли смо лоше у првом полувремену, имали смо доста грешака, али је и судија доста грешио. Њима је свирао пенал, нама барем два није.

        Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари