На Маракани опет 25.000 гледалаца

ЗВЕЗДИ БИЛО ДОВОЉНО ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ ДА ПОБЕДИ (2:0) ЧАЧАНСКИ БОРАЦ

  • За црвено-беле дебитовао Бразилац Винисијус Пашеко, капитен Микић се повредио
  • Голове постигли донедавни Чачанин Лазовић и Каду

          ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде засад сасвим добро подносе императив побеђивања у свакој утакмици, што им једино даје неке шансе да сустигну и престигну водећи Партизан.

          Вечерас су на свом терену победили чачански Борац са 2:0, у 20. колу Супер лиге Србије. А од стратешког значаја и за њих и за клуб је утакмицу - која није никакав дерби - посматрало око 25.000 људи!

          Црвено-бели је у вођство довео донедавни Чачанин Дарко Лазовић.  Он је у 68. минуту - на центаршут Кадуа са леве стране - утрчао у петерац и спровео лопту у мрежу.

          Коначан резултат  (2:0) поставио је Каду у 90. минуту. Голу је претходило додавање Марка Мирића, а Каду је прво преварио једног играча Борца, па сам изашао пред голмана гостију Ђорђаа Бабаља и лако га матирао.

          Звезда имала шансе и у првом делу полувремену, најбоље талентовани новајлија Лука Милуновић који је у 17. минуту, после доброг дриблинга, шутирао поред гола, а у 20. је Бабаљ одлично одбранио његов ударац главом Бабаљ.

          Голман гостију је неколико минута касније укротио и одличан шут Милоша Димитријевића са 20-ак метара.

          Капитен црвено-белих Никола Микић повредио се пошто је  ударио у рекламу на атлетској стази, а уместо њега у игру је ушао Каду. Међутим, бразилац није заузео његово место већ - Марко Вешовић који је меч почео на позицији крила.

          За Црвену звезду је дебитовао Виницијус Пашеко који је у 84. минуту заменио Лазовића. Он је у клуб стигао пре више од девет месеци, али га је повреда омела да заигра раније. Вечерас није имао довољно времена да нешто посебно покаже.

          Борац је од 78. минута играо са играчем, због искључења Василија Продановића због другог жутог картона.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари