Муслин: Зна се главни кривац, то је Драган Џајић

„ПРЕДСЕДНИК НИШТА НЕ РАДИ, САМО СТАТИРА И ТРОШИ КЛУПСКЕ ПАРЕ,

ДОК ЈЕ ОН ТУ СРЕЋЕ НЕЋЕ И НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ“

Славољуб Муслин и Драган Џајић

        Славољуб Муслин сматра да је елиминација Црвене звезде са европске сцене права катастрофа за клуб. Српски стручњак из Француске помно прати сва дешавања у клубу из Љутице Богдана и тешко преживљава његове најтеже дане.

        „Права катастрофа је Звездина елиминација из квалификација за Лигу шампиона. И то после освојене титуле, која се чекала шест сушних година. То је велики удар на клуб, играче и навијаче“, изјавио је за „Спорт“ Муслин.

        Он истиче да му је, пре свега, жао играча:

        „UEFA је дуго жмурила када су у питању Звездини бројни пропусти. И казна је сада стигла, јер је једноставно морала да дође. Много ми је жао играча. Дали су максимум, освојили титулу, али шта то сада вреди“.

        Славољуб Муслин, који је најлепше фудбалске тренутке доживео међу црвено-белима као играч и тренер, упире прстом у главног кривца - Драгана Џајића.

        „Зна се кривац. Уосталом, сви га добро знају. То је Драган Џајић. Он је режисер странпутице црвено-белог тима. Ништа не ради. Само статира. А мајстор је да потроши клупске паре“, без „длаке на језику“ прича Муслин.

        Он сматра да Звезда мора да крене од нуле.

        „Звезда је у великом минусу. Садашња управа је покушала да га смањи, али док је ту Џајић, среће неће и не може да буде. Мора се под хитно наћи неки човек који би покрио минус, или неки јаки спонзор, и да се крене од нуле. Другу варијанту не видим“, истакао је Муслин.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари