Мрђа: Пенал чист као суза, зачудила ме реакција

ИСКУСНИ НАПАДАЧ ЈЕ ДАО СВОЈ ПЕЧАТ ПРОТИВ „РОМАНТИЧАРА“, ПОСТИГАО ЈЕ ПРВИ ГОЛ, А И ПЕНАЛ КОЈИ ЈЕ ДОНЕО ПОБЕДУ ЈЕ СКРИВЉЕН НАД ЊИМ

Драган Мрђа

        На „Маракани“ су фудбалери Црвене звезде разиграни и ефикасни, али на страни углавном немоћни и бледи. Црвена звезда је победила на Карабурми ОФК Београд и само резултатски оправдала очекивања и приказано не може да заслужи прелазну оцену код већине играче.

        Слаба маркација, грешке на све стране, пукотине у одбрани... Много минуса као и у неким јесењим представама пресликали су се и у комшијском двобоју и сплетом срећних околности савладан је бољи тим. За то заслуге могу да се припишу умећу нападача Драгана Мрђе и смирености Милоша Нинковића.

        - Поред свега добро се завршило за нас. Хоћу да истакнем да нисмо очекивали оволико проблема са домаћином. У одсудним тренуцима нас је спашавао Бајковић, а велики број пропуста током једног меча није нам био својствен до сада. Тешим се да су то само пролазне слабости. Очигледно је да смо играли у грчу, а све због проблема да на страни тешко побеђујемо - истиче за „Спорт” Драган Мрђа.

        Искусни нападач је дао свој печат против „романтичара“. Постигао је први гол, а пенал из којег је Нинковић донео победу је скривљен управо над њим.

        - Коначно сам пробио лед и у гостима постигао гол што ме радује на личном плану. Погодак сам посветио сину Јакову који је пре неколико дана прославио први рођендан. Показује афинитете према спорту пошто је веома активан по читав дан и има завидну кондицију.

        Први стрелац тима и уједно Суперлиге се осврнуо на досуђени једанаестерац за његов клуб.

        - Ситуација је чиста и ако код некога постоји дилема, ја је немам ни најмање. Кренуо сам на центаршут, а противнички играч ме је са леђа повукао за дрес и срушио. Све је чисто као суза, а зачудила ме је реакција противника када су били свесни сопственог пропуста.

        За два дана, на реду је први окршај са Војводином у Купу Србије, па у суботу поново на „Маракани“ исти ривали се боре за бодове.

        - Паклени финиш за нас у којем треба да покажемо да смо прави тим и тако нивелишемо нека лошија издања. Играмо код куће где се осећамо много моћније, али знам да Војводина може да направи проблеме уколико се покаже и мрвица опуштања. Верујем у моје колеге да можемо до успеха, а битно је да будемо само стрпљиви са јасном визијом - рекао је на крају Мрђа.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари