Мрђа дао рок управи Звезде до среде пре подне...

ДОСАДАШЊИ НАПАДАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ РАЗГОВАРАО ЈЕ У УТОРАК ОКО ЕВЕНТУАЛНОГ ДОГОВОРА О НЕИСПЛАЋЕНОЈ ЗАРАДИ СА ЧЕЛНИЦИМА КЛУБА

Драган Мрђа

        Списак играча који су незадовољни третманом у Црвеној звезди, који су отишли или најавили одласке сваким даном се проширује.

        Један од оних који се прилично наљутио на управу је нападач Драган Мрђа, који је најавио да ће тужити Звезду Арбитражној комисији како би добио све - до задњег динара.

        Ипак, Мрђа је мало „искулирао“, па је у уторак пре подне, у друштву свог менаџера, дошао на стадион како би са представницима управе (а испред клуба били су паркирани аутомобили потпредседника Славише Кокезе и генералног секретара Звездана Терзића) направио некакав договор.

        Новинар Монда је сазнао да Мрђа сигурно неће одустати од својих захтева да добије новац. Питање је само колико.

        Он је, незванично нам је речено, вољан да опрости део дуга, да му из управе кажу колико могу новца да му дају, а заузврат он ће одустати од арбитраже како би се разишли у коректним односима.

        Епилог овог разговора је следећи: у среду пре подне Мрђа ће поново доћи на разговор како би чуо шта је управа смислила да му понуди.

        Према сазнајима Монда, други нападач Абиола Дауда не жели ни да разговара са управом и тражи оно што му је обећано.

        Дауда је љут на управу и због тога што је имао велике непријатности на београдском аеродрому због истека визе, па је у полицији провео више сати објашњавајући о чему је реч.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари