Милош Нинковић напушта Црвену звезду?

„ИМАМ ОТВОРЕН ПОЗИВ ТРЕНЕРА ЕВИЈАНА ПАСКАЛА ДУПРАЗА

ДА СЕ ВРАТИМ У ФРАНЦУСКИ КЛУБ И ДА ПОНОВО САРАЂУЈЕМО“

        Вратио се из два разлога: Да оствари дечачки сан и заигра у Црвеној звезди и да тај сан буде завршен освајањем титуле. На остварење другог, мораће да сачека неко време, због свих околности које су задесиле нашу земљу.

        Али, шта се после догађа са Милошем Нинковићем (29) и Црвеном звездом?

        „И у новим околностима присутно је стрпљење да се заврши посао на терену. За мене је освајање титуле успех каријере, а када завршимо ову мисију онда можемо да се окренемо наредним потезима“, каже Нинковић у разговору за „Спорт“.

        Повратак у иностранство је реална опција, пише тај лист.

        „У животу треба да се за сваки корак створе услови. Имам отворен позив тренера Евијана Паскала Дупраза да се вратим у француски клуб и да поново сарађујемо. Провео сам у Француској лепих шест месеци, а врата сам оставио широм отворена због учинка“.

        Нинковића су звали и из Кине.

        „На ову тему не размишљам до даљњег. Постоји приоритет да са Звездом подигнем пехар због којег сам се вратио после девет година у иностранству. Покушавао сам поред бројних проблема да дам допринос успесима“.

        Нинковић је више пута рекао да није ни сањао колико ће бити тешко по повратку у Звезду. Али...

        „Показали смо одлучност, а један од рецепата је наша добра атмосфера у свлачионици где смо сви заједно живели за победе“, истиче Нинковић.

        Звезду три бода деле од титуле…

        „Надам се да је близу и тај дан. Овај тим је много дао да Звезда буде најбоља у Србији“, рекао је на крају Нинковић за „Спорт“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари