Катаи: Звезда наставља са низом победа

„ВЕОМА САМ ЗАДОВОЉАН. ИГРАЧИ СУ МЕ ЈАКО ЛЕПО ПРИХВАТИЛИ,

КАО И СТРУЧНИ ШТАБ И УПРАВА“

Александар Катаи

        Александар Катаи последње је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

        Прилику да се докаже имао је и у пријатељском мечу у Москви против Спартака, када је први пут заиграо у црвено-белом дресу. 

        - Утисци из Москве су стварно феноменални. Дебитовао сам за Црвену звезду, додуше на пријатељској утакмици, али и утакмици која ми је много значила. Играли смо у феноменалном амбијенту, а о самом стадиону и о томе како су нас дочекали, излишно је и причати - рекао је Катаи за клупски сајт.

        Катаи истиче да су га сви лепо прихватили.

        - Веома сам задовољан. Играчи су ме јако лепо прихватили, као и стручни штаб и управа. Тренинзи су по мени јако добри, занимљиви, ради се много са лоптом што је управо оно што ја волим. На мени остаје да сваки тренинг максимално искористим, како бих се пре свега потпуно спремио - напомиње Катаи, који поред редовних тренинга има и додатна трчања.

        Звезда у суботу игра против Напретка у Крушевцу.

        - Мислим да ће Црвена звезда наставити са овим низом победа, али наравно биће тешко, као што ће бити свако гостовање до краја првенства. Не знам да ли ћу дебитовати и у званичној утакмици, све зависи од тренера, али свакако постоји могућност да се то деси, што бих и ја највише волео - закључио је Катаи.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари