Капитен Црвене звезде: Глава већ у дербију

РАЈКОВИЋ РЕКАО ДА ЕКИПА ВЕЋ РАЗМИШЉА О ДУЕЛУ СА ПАРТИЗАНОМ,

АЛИ ДА ПРЕ ДЕРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ВОЖДОВАЦ

     Предраг Рајковић

        „Црвено-бели“ тренутно држе друго место на табели Јелен Суперлиге, са пет бодова мање од водећег Партизана.

         „Искрено, надали смо се да ће ОФК Београд направити изненађење, али Партизан је остао на плус пет. Без обзира на то, фокусирани смо на нас како бисмо победом против Вождовца спремни дочекали „вечити дерби“. Неким делом глава нам је већ у дербију, али морамо да размишљамо о Вождовцу”, рекао је Рајковић.

        Он је истакао да је гледао утакмицу ОФК Београда и Партизана, у којој су „црно-бели“ славили с 3:1, и поручио да не жели да мисли да је гол из офсајда Андрије Живковића намерна грешка судије. Упрво због тога се Црвена звезда претходног дана огласила у саопштење у којем је оптужила Фудбалски савез и судијску организацију да јој отимају титулу.

         „Гледао сам само прво полувреме јер сам касније морао на тренинг. Видео сам гол Живковића који је помоћни судија Каурин дозволио, а исти је нама досудио пенал у Пазару. Не бих да коментатишем превише и једноставно тако се десило, хтео бих да верујем да није било намере. Видећемо ко ће бити бољи у дербију”, навео је Рајковић.

        Млади голман додао је да очекује тежак меч са Вождовцем, за који је истакао да је незгодан тим.

         „Вождовац јесте у доњем деку табеле, али има неколико веома добрих играча, посебно који су били у Звезди Караклајић и Јокић”, закључио је Рајковић.

        Тим Ненада Лалатовића у суботу од 16 часова гостује Вождовцу на Врачару у оквиру 23. кола Суперлиге.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари