Јестровић: Зар ја да радим против Звезде?

НЕКАДАШЊИ НАПАДАЧ ЦРВЕНО-БЕЛИХ, САДА МЕНАЏЕР, ДЕМАНТУЈЕ ДА ЈЕ „ПОКВАРИО“ ТРАНСФЕР ЛУКЕ МИЛИВОЈЕВИЋА У АНДЕРЛЕХТ

          „Ја сам помагао Звезди, а он ју је тужио због процената“ Ранко Стојић оптужио је Ненада Јестровића да је везног фудбалера Црвене звезде, након малтене договореног трансфера у Андерлехт за три милиона евра, понудио том клубу за свега милион и по.

         Бивши репрезентативац одмах је реаговао на страницама „Спортског журнала“. Прво је демантовао наводе финансијера Рада, а затим и прешао у контранапад.

         „Разговарао сам са председником Андерлехта и имам сведоке да сам му рекао да је Миливојевић велики потенцијал. Ништа више од тога. Стојић покушава да своју неспособност у реализацији тог трансфера припише мени, а волео бих да објасни због чега трансфер није готов, пошто је обећао да ће све бити завршено до почетка јула“, прича Јестровић.

         Популарни „Јестрогол“, који је некада и сам бранио боје белгијског великана, сумња да је Стојић уопште водио преговоре са Андерлехтом на највишем нивоу.

         „Андерлехт до сада није довео играча за више од четири милиона евра, поготово везисту. Ево, желео бих да питам Стојића зашто је пропао и трансфер (нападача Рада, Уроша, такође се причало да ће у Андерлехт - прим. аут) Ђурђевића“.

         Јестровић тврди да није покушавао да „отме“ Стојићу перспективног играча Звезде, али да је зато Стојић налазио клубове клијентима агенције, чији је Јестровић заступник за Србију.

         „Милану Смиљанићу без најаве је пронашао клуб у Турској, а нас није звао. Исти случај био је после са Владимиром Стојковићем, са којим смо одмах раскинули уговор“.

         Ненад Јестровић истиче да никада не би подметао ногу клубу који воли.

         „Велики сам звездаш и то многи знају. Прошле године, када је требало платити UEFА лиценцу, дошао сам код људи из тадашње управе и дао новац. Не знам зашто господин који ме оптужује тада није дошао и понудио помоћ, него је због неплаћених процената од продаје његових играча, који су се афирмисали у Звезди, био против те управе и чак тужио клуб“.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари