Један Срнић у Звезди, брат остао на Чукарици

ДОШАО У ЗВЕЗДУ ПОСЛЕ ИСЦРПЉУЈУЋИХ ПРЕГОВОРА СА ЧУКАРИЧКИМ

ПОСЛЕДЊЕГ ДАНА ПРЕЛАЗНОГ РОКА

Славољуб Срнић

        Повратник у Црвену звезду Славољуб Срнић рекао је да је пресрећан што ће поново обући омиљени дрес и што се вратио у клуб који је његова друга кућа.

        Доскорашњи играч Чукаричког обавезао се на трогодишњу сарадњу са „црвено-белима“, међу које долази после две сезоне на Бановом брду.

        „Веома сам срећан што сам се вратио у Црвену звезду. Она је моја друга кућа и драго ми је што ћу поново носити омиљени дрес“, рекао је Срнић на промоцији на стадиону Рајко Митић, након што је задужио дрес са бројем 55, који је носио у првом мандату.

        Срнић је дошао у Звезду после исцрпљујућих преговора са Чукаричким последњег дана прелазног рока.

        „Желео сам да се што пре заврши, али се све то одужило. Шта је ту је, најбитније је да се све завршило добро“, поручио је крилни фудбалер.

        Он је истакао да није било приче да са њим у пакету из Чукаричког дође брат близанац Драгољуб.

        „Дошло је време да се раздвојимо, доста смо причали на ту тему. Можда ће то бити добро за обојицу. Видећемо како ће то изгледати, али верујем да ћемо поднети. О његовог доласку у Звезду прочитао сам у медијима, а тренер Миодраг Божовић је желео само мене“, навео је Срнић.

        Двадесеттрогодишњи фудбалер поручио је да очекује да ће га навијачи прихватити јер је од рођења навија за Црвену звезду и да због тога није могао да се радује головима против новог клуба.

        Срнићев „други деби“ очекује се у 149. вечитом дербију, 12. септембра на стадиону „Рајко Митић“.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари