Евандро за победу, Ли Ади и голман

Фудбалери Звезде у четвртфиналу Купа Србије

       БЕОГРАД, (ФоНет) - Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, пошто су у Београду, у утакмици осмине финала, победили екипу Баната из Зрењанина резултатом 1:0 (0:0).

       Једини погодак на утакмици постигао је Евандро из једанаестерца у 96. минуту.

       До очекиване победе Црвена звезда је стигла много теже него што се очекивало и уз доста среæе. У петом минуту судијске надокнаде један од одбрамбених играча Баната неопрезно и без потребе је ударио лопту руком и досуђен је једанаестерац.

       Голман Баната Кнежевић "прочитао" је шут Евандра, кренуо на праву страну и имао лоппту на руци, али није успео да је заустави.

       Црвена звезда је последњих двадесетак минута играла са играчем мање, јер је у 75. минуту голман Весић добио црвени картон, због играња руком ван казненог простора.

       Пошто је тренер црвено - белих Роберт Просинечки до тада заменио тројицу играча, на гол је стао репрезентативац Гане Ли Ади, који је имао једну успешну интервенцију.

       Преостале утакмице осмине финала на програму су у среду, а састају се: Спартак - Раднички 1923, ОФК Београд - Колубара, Инђија - Војводина, Слобода - Смедерево, Пролетер - Борац, Јагодина - Јавор и Партизан - Металац.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари