ВУКОВИЋ: Желимо злато у Арени, спремамо изненађење за Данце

ПОВРЕДА ОКА ЖАРКА ШЕШУМА ЈЕДИНИ ПРОБЛЕМ

СРБИЈЕ УОЧИ ИСТОРИЈСКОГ ФИНАЛА

        Веселин Вуковић

  • Указала нам све велика шанса, учинићемо све да је и искористимо, пред домаћом публиком, наговестио је селектор Веселин Вуковић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић изјавио је да верује у злато у финалу првенства, упозоравајући да ни Данска није иста екипа као на почетку првенства, када је у дуелу са српском селекцијом поражена.

        „Њима се придружио и Бо Спелербег, он има сјајан индивидуалан квалитет“, оценио је Вуковић, који сматра да Србија тимском игром може да парира свакој екипи првенства.

        Он је напоменуо да нема потребе да његови играчи осећаују притисак, иако је, додао је, свестан важности утакмице. „Спремамо изненађење за Данску, имамо времена да све припремимо“, рекао је Вуковић.

        Вуковић је нагласио да на првенству, не победи увек најбоља екипа, најављујући да ће „Орлови“ свакако дати свој максимум да дођу до злата у недељу.

        „Указала нам све велика шанса, учинићемо све да је и искористимо, пред домаћом публиком“, наговестио је Вуковић.

        На велику жалост селекотра Вуковића и саиграча, репрезентативац Жарко Шешум неће моћи да наступа у финалном дуелу са Данском, због повреде, коју је задобио од баченог упаљача, у мечу са Хрватском.

        „Повреда није толико озбиљна колико нам се чинило у први мах, учинићемо све да му донесемо злато“, поручио је Вуковић, током тренинга репрезентације у Београдској арени.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари