Ватерполо Светска лига: Црна Гора - Србија

БИЋЕ ТО ПРАВА МУШКА УТАКМИЦА, НЕМА ТАЈНИ, БИЋЕ НЕИЗВЕСНО ДО КРАЈА - ПОДВЛАЧИ ГОЦИЋ

Живко Гоцић

  • Митровић: Ово је можда и најтеже гостовање, јер је наш ривалитет можда и највећи у светском ватерполу. Урадиће све да нас добију, али и ми хоћемо да се вратимо са сва три бода

        ШЛАГЕР Светске лиге. Ватерполисти Србије данас (уторак, 18.00) у трећем колу групе Б у Будви гостују Црној Гори. Велики пријатељи и љути ривали одлично се познају, желе прво место и пласман на финални турнир.

        - Реч је о сјајној репрезентацији, која је, као и наша, поникла из исте школе. Ми можда нисмо утренирани како бисмо желели, јер су нам 14 играча у иностраним клубовима. Срећом, одлично се познајемо и моћи ћемо да одиграмо на свежину. Желимо, као и они, пласман на Ф6, јер би то била права припрема за Олимпијске игре - наглашава селектор Дејан Савић, који неће моћи да рачуна на болесног Слободана Никића.

        Ни Црногорци нису комплетни, а њихов стратег Влада Гојковић не крије да за играче не постоји већи мотив од победе над европским и светским прваком Србијом. Очекује се да ће базен (капацитет 600 гледалаца) бити испуњен до последњег места.

        - Биће то права мушка утакмица. Нема тајни, биће неизвесно до краја - подвлачи капитен Живко Гоцић.

        Дилему нема ни голман Бранислав Митровић:

        - Ово је можда и најтеже гостовање, јер је наш ривалитет можда и највећи у светском ватерполу. Урадиће све да нас добију, али и ми хоћемо да се вратимо са сва три бода.

        У другом мечу групе Б вечерас (20.30) у Барселони се састају Шпанија и Француска.

        ТАБЕЛА: Србија 6, Црна Гора 3, Француска, Шпанија 0.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари