Ватерполо: Филип Филиповић се враћа у Про Реко

ИТАЛИЈАНИ БИ ДА ВРАТЕ И ПРЛАИНОВИЋА И ДУШКА ПИЈЕТЛОВИЋА,

ЕГЕР ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА НИКОЛУ РАЂЕНА

Филип Филиповић

          Након што је саопштено да је мађарски Егер довео двојицу сјајних ватерполиста, српских репрезентативаца Милоша Ћука из Партизана и Бориса Вапенског из Црвене звезде, ту није крај одлазака најбољих играча из српског ватерпола.

          Према писању италијанских медија, италијански Про Реко, након дебакла на завршном турниру у Барселони, одлучио је да поново освежи екипу.

          Филип Филиповић, звезда српске репрезентације и крагујевачког Радничког, после две године се враћа у Про Реко. Он се на специјализованом ватерполо сајту WPD World већ води као играч Про Река.

          Исти извори наводи и да Реко преговара са Андријом Прлаиновићем (Црвена звезда) и Душком Пијетловићем (Синтез Казањ).

          еко је остао без Норберта Мадараша који иде у мађарски Солнок, као и двојица досадашњих играча ријечког Приморја - Данијел и Денеш Варга. У Солноку играју тројица српских репрезентативаца - Милан Алексић, Живко Гоцић и Стефан Митровић.

          Врло је могуће да ће Раднички остати без још неколико искусних играча, јер италијански медији „селе“ црногорског центра Бориса Злоковића у Посилипо (у којем је дуго играо), а Хрвата Дамира Бурића у Брешу...

          „Вечерње новости“ сазнају и да би Црвена звезда могла да буде додатно ослабљена јер је Никола Рађен на мети мађарског Егера.

          Хрватски медији пишу да је ријечко Приморје заинтересовано за ватерполо звезду у успону - Душана Мандића из Партизана, мада је за њега велико обештећење.

          Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари