US Open: Ђоковић и Мареј за полуфинале

НОВАК И ЕНДИ СЕ ОДЛИЧНО ПОЗНАЈУ, ИГРАЛИ СУ ВЕЋ 20 ПУТА У КАРИЈЕРИ - СКОР 12:8

Новак Ђоковић

        ТЕЖАК жреб на Ју-Ес опену ставиће Новака Ђоковића пред прави тест наредних дана. За разлику од Роџера Федерера, коме је релативно отворен пут ка завршници (синоћ играо са Шпанцем Агутом), најбољи тенисер света ће вечерас укрстити рекете са Ендијем Марејом, у правом „блокбастер“ четвртфиналу. Ако прође даље, на ред вероватно стиже Вавринка у полуфиналу.

        Ипак, све мисли су усмерене ка Шкоту, против кога је већ играо 20 пута у каријери (скор 12:8).

        - Одлично се познајем са Ендијем и сви знамо његове квалитете. Доказао се освајањем Ју-Ес опена, Вимблдона, олимпијских игара. Имао је доста успеха до сада, веома је искусан тенисер. Зна како треба играти на централном терену Ју-Ес опен, на ком је пружао неке велике партије. Памтим и да смо имали неизвесне окршаје овде. Прошли пут смо се срели у финалу 2012. када смо играли пет сетова. Биће то тежак меч. Мораћу да пружим свој најбољи тенис да бих прошао даље - рекао је Ђоковић.

        Мареј је, такође, спреман на велику борбу.

        - Претходни мечеви које смо имали били су тешки и дуги, и очекујем поново нешто слично. Надам се да ћу одиграти добро, као против Цонге и да ћу проћи даље - истакао је Енди.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари