Дејвис куп: Марадона правио шоу у Загребу

ПОСЕБНО ИМПРЕСИВАН ЈЕ БИО ДЕЛПО КОЈИ ЈЕ ПОСЛЕ ДВА СЕТА ЗАОСТАТКА САВЛАДАО ЧИЛИЋА

  • Легендарни фудбалер као у трансу славио сваки поен Аргентине на путу ка освајању Дејвис купа, Дел Потро му поклонио рекет којим је победио Чилића

       Пета је била срећа за Дејвис куп репрезентацију Аргентине. Четири пута су „гаучоси” губили у финалима, али су у недељу у Загребу направили један од највећих преокрета. Победе у сингловима су остварили Хуан Мартин Дел Потро и Федерико Делбонис, а посебно импресиван је био Делпо који се вратио после два сета заостатка и савладао Марина Чилића.

       Ипак, у центру пажње у Хрватској нису били само тенисери већ и један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона који је, као велики љубитељ тениса, дошао да пружи подршку сународницима.

       Он је сваки поен Хуана и Федерика пратио са великом пажњом, скакао је, викао, аплаудирао. Колико поштовање према њему имају играчи најбоље говори то што је Дел Потро одмах после меча поклонио Марадони рекет са којим је савладао Чилића.

       - Могли смо да изгубимо, али су момци били невероватни. Хуан је добио фантастичан меч, док је Федерико одиграо меч каријере – поручио је селектор Аргентине Даниел Оршанић.

       Жреб за наредну годину је већ одржан, Аргентинци играју са Италијом, док Хрватска игра са Шпанијом.

       Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари