Српски голфери у врху Балкана

СРПСКА ГОЛФ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ОСТВАРИЛА ЈЕ ИЗВАНРЕДАН РЕЗУЛТАТ

НА БАЛКАНСКОМ ЧЕЛЕНЏ ТРОФЕЈУ У СЛОВЕНАЧКОМ БЛЕДУ

          У екипној конкуренцији српски тим у саставу Михаило Димитријевић, Чедомир Илић и Илија Ђурђевић заузео је другу позицију, иако су били лидери после првог дана такмичења. За девет удараца бољи од наших голфера били су домаћини, док је треће место припало Грчкој.

         Српски репрезентативци остварили су победу у Б и Ц категорији. Марко Ђорђевић, Лука Јовановић и Андрија Ђорђевић имали су 151 стејблфорд бруто поен, што је био бољи резултат од оног који су остварили другопласирани Словенци, односно тим Албаније на трећем месту.

         Пехар у екипној конкуренцији освојиле су и даме. Репрезентативке Србије Гордана Шолак, Ирена Сутуровић Богдановић и Александра Караџић оствариле су тријумф испред другорангиране Словеније.

         У појединачној конкуренцији Михајло Димитријевић је био одличан трећи, са само два ударца више од победника Тима Горника, односно један од другопласираног Енеја Саркања.

         У Б категорији млади Андрија Ђорђевић је био други иза Албанца Ника Анђелуша, односно испред трећепласираног Јанеза Богатаја из Словеније.

         Код дама Александра Караџић је однела прву позицију испред Гордане Шолак и Словенке Аријане Липовец.

         На тродневном такмичењу Балкан Челенџ Трофеју у Бледу учествовао је 51 такмичар из 11 земаља. Српска репрезентација већ ове недеље играће у Чешкој на Европском Челенџ Трофеју.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари