СД Црвена звезда прославила 70. рођендан

ДОДЕЉЕНА СУ И ПРИЗНАЊА ЗА УЧИЊЕНО У 2014.,

ТОКОМ КОЈЕ СУ У ЉУТИЦЕ БОГДАНА ДОНЕСЕНА 42 ТРОФЕЈА

  • Спортско друштво Црвена звезда прославило је 70 година постојања и прогласило најбоље у својој породици за прошлу годину

        У дупке испуњеном Медија центру стадиона „Рајко Митић“, црвено-бела породица педесети пут је прогласила и наградила најбоље у својој кући.

        Поводом прославе 70. рођендана СД Црвена звезда, у Љутице Богдана додељена су и признања за учињено у 2014., током које су у Љутице Богдана донесена 42 трофеја.

        Награда за нај спортисткињу додељена је атлетичарки Татјани Јелачи. Најбољи спортиста је капитен ватерполиста Сава Ранђеловић, који је у минулој години освајао пехаре и на клупском и репрезентативном плану.

        Најбољи тренер је Дејан Савић, тренер ватерполиста - шампиона Србије, а најбољи тренер младих је Слободан Клипа, учитељ јуниорског кошаркашког тима црвено-белих, који је прошле године освојио титулу Евролиге у свом узрасту.

        Награду за животно дело добили су Александар Шканата (пливање) и Зоран Чивија Ковачић (женска кошарка), а за најбољи црвено-бели клуб проглашен је Џудо клуб Црвена звезда.

        Специјално признање добио је тренер Звездиних кошаркаша Дејан Радоњић, за први пласман црвено-белих у Топ 16 фазу Евролиге.

        Медијска личност године је директор Sport network-а Радован Максимовић, пословни партнер године је компанија Гаспром.

        Специјална признања Црвена звезда уручила је и Женском ватерполо клубу, са шест трофеја у првој години са црвено-белим грбом, као и одбојкашком клубу, тениском клубу и фудбалском клубу.

        Подневној свечаности су присуствовали Драган Џајић, Владимир Цветковић, Светозар Мијаиловић, Петар Шкундрић, Александар Боричић, Звездан Терзић, Драган Капичић, Стеван Дика Стојановић, Небојша Човић и делегација кошаркашког клуба - Давор Ристовић, Мирко Павловић, Небојша Илић, Дејан Радоњић, бивши атлетицар Драгутин Топић...

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари