Шанса за прво европско злато!

ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ У ФИНАЛУ ШАМПИОНАТА

КОНТИНЕНТА ОПЕТ ПРОТИВ НЕМИЦА

  • Задатак им неће бити нимало лак, јер су Немице све мечеве одиграле на изузетно високом новоу, а на путу до финала нанеле су једини пораз нашем тиму
  • Туркиње глатко изгубиле прва два сета, али мећ одлучио драматични пети сет (25:10, 25:22, 23:25, 23:25, 15:12)

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Женска одбојкашка репрезентација Србије пласирала се у финале шампионата Европе, пошто је у Београду у полуфиналу победила селекцију Турске резултатом 3:2 (25:10, 25:22, 23:25, 23:25, 15:12).

        Србија ће у финалу играти против Немачке, која је у другом полуфиналном сусрету савладала репрезентацију Италије са 3:0.

        У мечу који ће се дуго памтити, одбојкашице Србије су после велике драме у финишу петог сета показале класу и стигле до заслуженог тријумфа, који им је омогућио да се боре за прву титулу шампиона Европе.

        Задатак им неће бити нимало лак, јер су Немице све мечеве одиграле на изузетно високом новоу, а на путу до финала нанеле су једини пораз нашем тиму.

        Уочи утакице против Турске најављивана је велика борба, али се после прва два сета чинило да ће то ипак бити лака победа нашег тима.

        Први сет одбојкашице Србије су одиграле као у трансу и просто су декласирале противнице. Тешко је рећи шта је у тим тренуцима боље функционисало у игри репрезентације Србије, које су имале идеалан пријем, одличан сервис и сигуран блок.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари