Светско првенство у рукомету за даме у Србији

КОМПЛЕТИ УЛАЗНИЦА ЗА УТАКМИЦЕ Б ГРУПЕ (6-22. ДЕЦЕМБАР) СУ РАСПРОДАТИ, А ОСТАЛО ЈЕ ЈОШ ВРЛО МАЛО ПОЈЕДИНАЧНИХ КАРАТА

        „ЧАИР“ је увек био епицентар рукометне фантазије, полазна тачка репрезентативних успеха. После квалификационих и пријатељских мечева, Нишлије су дочекале да буду домаћини националном тиму и на великом шампионату.

        Комплети улазница за утакмице Б групе Светског првенства у Србији (6-22. децембар) су распродати, а остало је још врло мало појединачних карата за окршаје наших дама против Јапана, Алжира, Бразила, Данске и Кине. Цене су 600, 800, 1.600, 3.200 и 5.000 динара.

        - Девојке ће дати све од себе од самог старта, али нам је за медаљу потребна и подршка од првог меча. Верујем да ће Нишлије бити сјајни домаћини и да ће „Чаир“ бити пун током прве фазе. Надам се да ће се публика одазвати и у осталим градовима и да ћемо сви навијати за добар рукомет - поручио је селектор женске рукометне репрезентације Саша Бошковић на промоцији првенства у Зрењанину.

        Посетиоци су могли да чују звуке нове рукометне химне, „Играј храбро“, написане у част још једног великог шампионата у нашој земљи. Зрењанинци су могли да купе карте по знатно повољнијим ценама, а сличне акције биће одржане и у осталим градовима домаћинима, Београду, Нишу и Новом Саду.

        „Кристална дворана“, „Чаир“, „Спенс“, „Пионир“ и „Комбанк арена“ ће бити „под конац“ до старта шампионата 6. децембра. Светска рукометна федерација (ИХФ) била је широкогруда и донирала је нашем савезу герфлор подлоге у вредности од 100.000 евра и 5.000 „селект“ лопти.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари