Сања Дамњановић о проблему са селектором

ЛОШЕ СТВАРИ САМ ОСТАВИЛА ИЗА СЕБЕ И КАДА САМ ДОБИЛА ПОЗИВ, УРЕДНО САМ СЕ ОДАЗВАЛА

Сања Дамњановић

  • Повратница у редове репрезентације Србије изјавила да је очекивала да се неће знати ко ће предводити тим, у који се вратила после две и по године

        Женска рукометна репрезентација Србије окупила се у понедељак у Београду поводом предстојеће EHF недеље и пријатељских мечева против Македоније.

        У тим су поново позване Сања Дамњановић и Андреа Лекић, после скоро две и по године одсуства.

        Сања је стигла, Андреа отказала из приватних разлога, а селектора нема.

        Драгица Ђурић, која је до сада предводила рукометашице и налази се пред разрешењем дужности, отказала је због приватних обавеза, а нови селектор још није изабран ни постављен.

        Национални тим дочекао је помоћни тренер Живојин Максић и он ће их и предводити на мечевима против Македоније.

        Сања Дамњановић, која је са Андреом Лекић, Драганом Цвијић и Катарином Томашевић још у новембру 2015. године одбила да игра за Србију коју је тада предводио селектор Саша Бошковић, изјавила је да није изненађења хаосом који је настао у репрезентацији.

       „Очекивала сам овако нешто јер сам читала да се појавио неки проблем на заседању Управног одбора приликом именовања новог селектора. Нисам превише изненађена, код нас на Балкану је све могуће. Решиће се то, а ми до тада тренирамо са Максом“, изјавила је за „Курир“ Сања Дамњановић.

        Она је додала да је све ружно што се догодило у протеклих скоро две и по године гурнула у други план и да се радује што је опет уз национални тим.

        „Вратила сам се после готово две и по године... Време заиста лети. Лепо је опет бити ту, лоше ствари сам оставила иза себе и када сам добила позив, уредно сам се одазвала. Сада се поново привикавам на репрезентацију и све је у реду“, поручила је Сања Дамњановић.

        Рукометашице Србије сутра ће кренути у Скопље, где их у петак и суботу очекују две пријатељске утакмице са селекцијом Македоније.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари