Позитивни утисци из Лајпцига и Дортмунда…

НЕМАЧКА ЈЕ БИЛА СЈАЈАН ДОМАЋИН, КАКО СПОРТСКИ, ТАКО И НА ОРГАНИЗАЦИОНОМ НИВОУ, КАЖЕ ОБРАДОВИЋ

        Мушка рукометна репрезентација Србије изгубила је и у другом пријатељском мечу од селекције Немачке

        „Орлови” су овог пута у препуној дворани у Дортмунду поражени 23:29, али је комплетан утисак на крају позитиван.

        Екипа, у којој је био велики број нових и младих играча, пружила је одличан отпор сјајним Немцима, бронзаној селекцији са Олимпијских игара у Рију.

        Борили су се „Орлови” колико су могли, слушали савете в.д. селектора Љубомира Обрадовића, који је више тактички и технички спремао екипу за јунски бараж за СП против Португалије.

        Готово сви момци су оправдали поверење и покушали да се наметну Обрадовићу за најважније мечеве који следе.

        Сјајни стручњак ће предводити репрезентацију против Португалије, најбоље познаје ривала Орлова, јер је шест година провео у Порту. Времена за ту анализу има, а о мечевима са Немачкој Љубомир Обрадовић је рекао:

        - Немачка је била сјајан домаћин, како спортски, тако и на организационом нивоу. Многи наши млади играчи нису имали прилику да играју у оваквом амбијенту и фер атмосфери какву су направили немачки навијачи. Радује нас да ћемо у будућности наставити да сарађујемо са Федерацијом Немачке.

        Мечеви су били изузетно корисни?

        - Обе утакмице су биле изузетно важне, јер је наш тим у изградњи, тако да је било много више грешака него што би се очекивало од тима у нормалним околностима. Наравно да очекујемо да ће бити боље када су у питању квалификације за Светско првенство.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари