Црно-бели рукометаши зову навијаче на Бањицу

ВИ СТЕ ТИ СА КОЈИМА МОЖЕМО ДОБИТИ УТАКМИЦУ“,

СЛОГАН ЈЕ ПАРТИЗАНА ПРЕД МЕЧ КУПА EHF ПРОТИВ НАНТА

         Партизан се после две узастопне сезоне надметања у Лиги шампиона „престројава“ на нижи ниво, али то не значи да су противници слаби, чак ни у квалификацијама!

         Црно-бели у другом претколу Купа EHF дочекују Нант (субота, 19.30), који је пролетос догурао до финала и тај меч „тесно“ изгубио од Рајн Некар Левена.

         „У госте нам долази једна од најбољих француских екипа и не преостаје нам ништа друго него да се боримо и достојно представљамо клуб“, рекао је капитен Милош Костадиновић.

         Гробари су најавили долазак на Бањицу, како би помогли екипи да оствари предност пред реванш заказан за 20. октобар, али су црно-бели решили да на несвакидашњи начин додатно анимирају публику и обезбеде што бољи амбијент у суботу увече.

         Тако су првотимци Вања Илић и Мијајло Марсенић у центру Београда делили улазнице пролазницима, међу којима је било и страних туриста, а ови са осмехом прихватали поклоне и позив на утакмицу.

         Занимљиво је да за Нант игра брат кошаркаша Партизана, Бориса Далоа, али да због повреде неће наступити у Београду.

         За промотера кампање „Рукомет се вратио“, у склопу које се игра и меч Партизан - Нант, изабран је ас првака Србије и АБА лиге, освајач златне медаље на Еуробаскету у Словенији, Жофри Ловерњ.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари