UEFA: Партизану поништен и регуларан гол...

ФСС ТРАЖИО СТРУЧНО МИШЉЕЊЕ ИЗ НИОНА, СУДИЈСКА КОМИСИЈА ПРОЦЕНИЛА - ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН ЗА ПЕНАЛ!

Детаљ са дербија

  • Према увиду у документ који је стигао и који је потписало више стручњака Судијска комисија UEFA је проценила да је Партизан оштећен за пенал у 12. минуту

        ФУДБАЛСКИ савез Србије се обратио Судијској комисији UEFA са молбом да пошаље стручно мишљење о спорним детаљима са 150. „вечитог дербија“.

        Према увиду „Новости“ у документ који је стигао из Ниона и који је потписало више стручњака, јасно је да је Судијска комисија UEFA проценила да је Партизан у 150. „вечитом дербију“ оштећен за пенал у 12. минуту , а да му је поништен и регуларан гол у 46. минуту и да није било офсајда.

        Прва констатација из Ниона није очигледно била довољна за процену Судијске комисије ФСС која је одлучила нешто потпуно другачије.

        Иначе, овај податак наишао је на неодобравање једног, за сада не именованог члана Судијске комисије ФСС, који се успротивио оваквом развоју догађаја , а цела јучерашња вишечасовна седница Судијске комисије ФСС попримила је карактер скандала када ни један од петорице чланова није желео да стави потписе на своје коначне одлуке када су сазнали да ће саопштење са састанка да се појави у јавности после логичног и великог притиска новинара и спортске јавности. Питање је: чега су се уплашили?

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари