Саша Илић: Морамо почети да побеђујемо

КАПИТЕН ПАРТИЗАНА ИСТАКАО ЈЕ ДА СЕ ТИМУ ВИШЕ НЕ СМЕЈУ

ДЕШАВАТИ КИКСЕВИ ТЕ ДА ЈЕ И ДАЉЕ СВЕ У ЊИХОВИМ РУКАМА

Саша Илић

        Лидер ЈСЛ је у прва два пролећна кола ЈСЛ ремизирао и дозволио Црвеној звезди да смањи заостатак на четири бода.

        Фудбал се игра за бодове, а ми смо их изгубили у прва два кола. Сами смо криви, али зато је фудбал и занимљив. Међутим, ми више не бисмо смели да понављамо киксеве и губимо бодове“, рекао је Илић агенцији Бета.

        Илић је навео да ти лоши резултати нису створили додатан притисак на црно-беле, јер играти у Партизану значи да си увек под притиском.

        „Под притиском си, па све и да имаш 50 бодова предности. Да смо добили те две утакмице разлика би била већа, али је и даље све у нашим рукама, има још 13 утакмица до краја“, рекао је Илић.

        Тим Партизана је у зимском прелазном року претпрео велике промене, а највећи ударац на црно-беле представља одлазак Данка Лазовића и Петра Шкулетића.

        „Отишли су нам најбољи играчи, о чему довољно говори број голова који су дали. Остали смо без играча који су изнели јесењи део шампионата. Треба нам мало времена, верујем да ће све да се намести“, навео је ветеран.

        Партизан у наредном, 18. колу Супер лиге Србије иде у госте Доњем Срему.

        „Морамо да видимо где смо грешили, морамо да почнемо да побеђујемо. Знамо да нас и против Доњег Срема чека тешка утакмица. Више и нема велике разлике између Партизна и Звезде и осталих тимова и зато против Доњег Срема морамо да будемо максимално концентрисани и ангажовани. Не смемо да губимо минуте. Кад си у Партизану мораш од почетка утакмице да играш добро, јер како време пролази екипа која се брани је у већој предности“, рекао је капитен Партизана.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари