Партизан са 2:1 иде на Звездиних 2:0

Важна победа црно-белих на гостовању против Спартака у Суботици

* Ово јесте важна победа за нас, али још ништа није готово. Значи нам што смо победили на овом тешком гостовању. Играли смо против добре екипе... али још је рано да се прича да је готово. Ништа није готово док се не заврши, рекао је Аврам Грант

         ПАРТИЗАН не попушта! Победио је и Спартак Зорана Милинковића (1:2) на тешком гостовању у Суботици.

         Упркос евидентним разлозима за задовољство, тренер црно-белих Аврам Грант рекао је да је његовим фудбалерима важан тај тријумф на тешком гостовању, али да још ништа није готово у Супер лиги.

         "Ово јесте важна победа за нас, али још ништа није готово. Значи нам што смо победили на овом тешком гостовању. Играли смо против добре екипе... али још је рано да се прича да је готово. Ништа није готово док се не заврши", рекао је Грант после меча у Суботици.

         Партизан је повео голом свог Пашека (Едуарда) у 48. минуту. Предност је дуплирао Звонимир Вукић у 62, а једини погодак за домаћина постигао је Миљан Миливојев седам минута касније - у 69. минуту.

         Милинковић је оценио да су његови пулени `добро одиграли и поред пораза`.

         "Ми смо – указао је - једна од најмлађих екипа у лиги, али смо и данас били добри, храбри и одлучни и то је пут којим треба да идемо. Надам се да ће ускоро и добри резултати и добра игра ићи подруку, а Партизану желим успех у наставку првенства и трофеје наравно. Жао ми је због примљених голова, поготово због начина на који смо их примили".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари