Партизан промовисао Шаранова и Јовановића

ИЛИЕВ: СИГУРАН САМ ДА ЋЕМО НА ПРОЛЕЋЕ ИГРАТИ СПЕКТАКУЛАРАН ФУДБАЛ И ДА ЋЕТЕ БИТИ ОДУШЕВЉЕНИ

Марко Јовановић и Бојан Шаранов

        ЈЕСЕН на минус 26, а пролеће за фудбалске сладокусце. Уколико питате спортског директора Партизана Ивицу Илиева за њега не постоји ни најмања дилема да ће црно-бели у другом делу сезоне изгледати потпуно другачије и да ће играти фудбал који враћа публику на стадионе. За то је потребно комплетно реновирање играчког кадра на којем он и сарадници, како каже, раде даноноћно.

        - Очекујем спектакуларан наставак сезоне. Обећавам врхунска појачања, неколико бомби, а добили смо и врхунског тренера. Сигуран сам да ћемо играти спектакуларан фудбал и да ћете бити одушевљени - храбро и без замуцкивања је поручио амбициозни спортски директор клуба из Хумске.

        Први кораци на плану прављења тима који би сходно стиховима химне Партизана требало да „меље“ ривале су направљени довођењем голмана Бојана Шаранова и искусног дефанзивца, повратника у Хумску, Марка Јовановића.

        - Брзи смо у раду и размишљању, ово су два озбиљна појачања. Шаранова сви добро знамо, реч је о репрезентативном чувару мреже, који је играо у великом клубу, у Хаифи. Знам како је он тамо бранио, уједно је био и велика жеља нашег новог тренера. Јовановића не бих превише представљао, играли смо заједно у Партизану и Висли, важио је за најбољег штопера пољске лиге - подвукао је Илиев.

        Бодовни заостатак у односу на вечитог ривала налаже велике промене у играчком кадру, а спортски директор не крије да ће тако и бити.

ШАРАНОВ: КАД ПАРТИЗАН ПОЗОВЕ...

        НОВИ чувар мреже црно-белих Бојан Шаранов је задужио дрес са бројем 50 после потписивања двогодишњег уговора са Партизаном.

        - Свако дете кад почне да се бави фудбалом жели да заврши у највећем клубу, драго ми је да ми се та жеља испунила. Имао сам понуду из Грчке, али убедио ме Партизан, јер кад позове такав клуб све се завршава - истакао је Шаранов.

        - Тим се прави од голмана. Тако смо се и сви ми водили. Врло брзо ћете чути и остала имена. Уверен сам да ћете бити и изненађени и задовољни оним што ћете чути. Тражимо играче који ће се уклопити у нашу и филозофију игре Партизана. Пре 20 година сам дошао у клуб и добро знам који профил играча нам треба за остварење циљева.

        Сага о Андрији Живковићу и његовом статусу траје јако дуго, али решење се још не назире што је потврдио и Илиев.

        - Нормално је да се велики клубови интересују за њега, а шта ће бити на крају видећемо, можда ускоро, можда на лето. У овом тренутку немамо понуду ни за једног играча. За неке играче, као што је случај са Божиновом смо одбили и разговор о продаји - закључио је Илиев.

ЈОВАНОВИЋ СТИГАО КУЋИ

        ИСКУСНИ штопер Марко Јовановић је и пре пола године био у комбинацији за повратак у Хумску, а сада му се посрећило да парафира двоипогодишњи уговор.

        -Мој други долазак у Партизан испраћен је великим емоцијама посебно после свега што сам преживео у последње време. Бољи повратак у фудбалу не могу да замислим него што је нови долазак у Партизан. Надам се да ћемо вратити Партизан на место које му припада - рекао је Јовановић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари