Партизан победио, играо и Андрија Живковић

И У ТРЕЋОЈ ПРИЈАТЕЉСКОЈ УТАКМИЦИ НА КИПРУ, ПРОТИВ ЈОНЧАНА ШИЗЈАЧУНА ИЗ КИНЕ, 2:0 (1:0)

        Андрија Живковић био је на терену током првог и једним делом другог полувремена треће контролне утакмице на кипарским припремама, али би веома брзо после меча могао да почне са паковањем и већ у току дана или у четвртак врати се за Београд.

        Клуб из Хумске чека одговор Јовице Живковића, оца младог фудбалера, на последњу понуду пред суспензију. Уколико одговор на позив да се одржи састанак сачелницима клуба буде негативан, Андрија ће бити суспендован и напустиће припреме првог тима.

        Тренер Иван Томић, упркос нерешеној ситуацији на релацији клуб - играч, уврстио је једног од најбољих фудбалера Србије у тим против кинсеког Јончана Шизјачуна.

        Партизан је победио 2:0 (1:0)!

        Стрелци су били Немања Михајловић у 38. и Саша Лукић у 78. минуту.

        Партизан је у првих десетак минута имао три одличне прилике, али су покушају Михајловића, Брашанца и Божинова прошли без реализације.

        Први гол постигнут је после лепе акције.

        Михајловић је добио лопту на левој страни, дубоко у шеснаестерцу. Упркос томе што се налазио превише искоса, млади фудбалер је одлучио да пласира високу лопту у даљи угао и то је учинио врло успешно.

        У наставку меча Томић је изменио већину играча, а други гол виђен је у финишу. Саша Лукић је тукао са ивице казненог простора и био прецизан.

        Партизан: Кљајић, Вулићевић, Богосавац, Гогоуа, Марко Јовановић, Евертон, Брашанац, Илић, Живковић, Михајловић, Божинов.

        од 60′:Јовичић, Бандаловски, Субић, Стевановић Миладин, Миленковић, Јевтовић, Лукић, Косовић, Фофана, Голубовић, Влаховић

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари