Партизан: Неће бити романтике на Врачару

ТИМ ИЗ ХУМСКЕ ЋЕ ПРОТИВ ОФК БЕОГРАДА ПОКУШАТИ ДА НАСТАВИ

МИНИ СЕРИЈУ ЗАПОЧЕТУ ОД КАДА ЈЕ МИЛИНКОВИЋ СЕО НА КЛУПУ

        Пред јубиларни 120. меч са ОФК Београдом у Партизану хвале противника, али и најављују нову победу у борби за титулу првака. Утакмица се игра у понедељак од 16 сати на стадиону Обилића.

        Партизан ће у понедељак против ОФК Београда покушати да настави мини серију започету од када је Зоран Милинковић сео на клупу „парног ваљка“. Црно-бели су тријумфовали у првенственом дуелу са Радничким 1923 (2:1) и реваншу полуфинала Купа против Јагодине (2:0).

        Тим из Хумске на Врачар одлази (утакмица се игра на стадиону Обилића) са жељом да предност у односу на Црвену звезду врати на „плус пет“, али и да се „романтичарима“ реваншира за два одузете бода из првог дела сезоне.

        „Ми смо увек под императивом победе и обавезе да навијачима пружимо још једну добру партију. Улазимо у меч на крилима победе у Јагодини, имамо обавезу да одиграмо максимално сконцентрисано и изборимо се за још један тријумф. Верујем да имамо квалитет за то“, нагласио је шеф стручног штаба Партизана Зоран Милинковић.

        Сви осим повређеног Милоша Остојића су спремни за меч 22. кола.

        „ОФК Београд игра добро ове године, имају младу и полетну екипу, освојили су доста бодова, што код нас изазива опрез и пуно респекта. Реч је о школованој екипи, знају да играју фудбал и направе проблем противнику. Верујем да ћемо се добро спремити за меч, одговорити њиховом квалитету и наметнути свој стил игре“, рекао је Милинковић.

        Штопер Партизана Бранко Илић упозорио је да „романтичари“ имају добар тим.

        „Бољи су као тим, него као појединци. Међутим, циљ је јасан, знамо шта хоћемо, учинићемо све што је у нашој моћи да одиграмо боље него прошли меч и забележимо победу. Надам се да ћемо увеселити навијаче“, рекао је Илић.

        Пре него што је ОФК Београд успео јесенас да одигра 1:1 на стадиону Партизана, црно-бели су везали чак 17 победа против „романтичара“.

        Дуел на Врачару биће јубиларни 120. Партизан је добио 68 утакмица, плаво-бели 22, а 29 сусрета је било неодлучено.

        Утакмица између ОФК Београда и Партизана проглашена је за меч висиког ризика и биће одиграна у понедељак од 16 сати на стадиону.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари