Партизан на „Карађорђу“, притисак расте

МАРКО НИКОЛИЋ ОЧЕКУЈЕ ДА ЕКИПА ПРОТИВ ДОЊЕГ СРЕМА

ПОКАЖЕ РЕАКЦИЈУ НА РЕМИЈЕ У ПРЕТХОДНА ДВА КОЛА

Марко Николић

        Ни највећи песимисти међу Партизановим навијачима вероватно нису очекивали да ће јесењи првак освојити само два бода из прва два кола Суперлиге у 2015. години.

        Црно-бели су пред својим навијачима одиграли два потпуно различита меча, са истим исходом - 3:3 против Вождовца и 0:0 против нишког Радничког.

         „Убедљиво смо најефикаснији тим у лиги. Против Радничког смо одиграли 0:0, иако смо дали гол, а њихов голман био убедљиво најбољи појединац на терену. Не може да се прича да Партизан има проблема у одбрани или у нападу. Ми смо у прва два кола имали највећи број додавања, шутева и највећи посед лопте, али смо освојили само два бода“, пркосно је наступио Марко Николић на конференцији за медије уочи гостовања Доњем Срему.

        Тренер црно-белих, ипак, признаје да ће се екипа у Новом Саду суочити са додатним психолошким притиском.

         „Императив је у Партизану увек велики, али сада је још израженији због та два ремија. Очекујем реакцију тима, да препознају моменат и подигну ниво игре. Морамо да урадимо све што је у нашој моћи како би победили“.

        Предност у односу на Црвену звезду смањена је на четири бода.

         „У Партизану је проблем и када се победи 10 утакмица у низу, па одигра један реми, а камоли сада. То је разлика између великих и малих клубова“.

        Голман Милан Лукач због повреде ће пропустити и овај меч, тако да ће Живко Живковић поново међу стативе.

        Упитан да ли би могло да се деси да титулу не освоје ни Партизан, ни Звезда, одговорио је да ће ситуација бити много јаснија после овог кола, у коме се састају још Звезда - Војводина и Чукарички - Борац.

        Меч Доњи Срем - Партизан игра се у суботу од 17 часова на стадиону „Карађорђе“.

        ТАБЕЛА УОЧИ 18. КОЛА: Партизан 40, Звезда 36, Чукарички 34, Војводина 33, Јагодина 24, Нови Пазар 23, ОФК Београд 23, Рад 22, Спартак 21, Младост 19, Напредак 19, Доњи Срем 19, Вождовац 17, Борац 16, Раднички Ниш 14, Раднички 1923 10.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари