Партизан и против Радничког и лошег терена

СУТРАШЊА УТАКМИЦА У НИШУ МОГЛА БИ ДА БУДЕ ЈЕДНА ОД ПРЕСУДНИХ

У БОРБИ ЗА ТИТУЛУ

Марко Николић

  • У нашој лиги има квалитетних екипа и свако би требало, бар мало, да стрепи уочи сваког меча. Тако ће сигурно да буде у Нишу, рекао је тренер Партизана

        Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је предстојећа утакмица против Радничког из Ниша у 28. колу Суперлиге једна од пресудних у борби за шампионску титулу.

       „Предстојеће три утакмице до плеј-офа имају посебну тежину. Ми смо у сјајној серији, подсетићу да смо 23 утакмице без пораза, али сутрашња у Нишу могла би да буде једна од пресудних у борби за титулу. Верујем да ће моји играчи имати прави приступ и да ћемо имати само два противника - Раднички и лош терен“, изјавио је Николић на конференцији за медије.

        Николић је додао да не разуме како „неко 10 утакмица пре краја може да прича о коначној математици“.

        „Надам се да нема људи који знају нешто што ја знам. У нашој лиги има квалитетних екипа и свако би требало, бар мало, да стрепи уочи сваког меча. Тако ће сигурно да буде у Нишу, имају континуитет, доброг тренера, неколико наших бивших играча што говори о квалитету. Не очекујем лепу утакмицу, али верујем у три бода“, поручио је Николић.

        Утакмица између Радничког и Партизана игра се у суботу од 18.30 сати на стадиону „Чаир“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари