Партизан фаворит против Торсхавна

НИКОЛИЋ: ЛИЧНО, НЕ ДОПАДА МИ СЕ АТМОСФЕРА ПРЕ ПОЧЕТКА УТАКМИЦА, ДА ЈЕ САМО ПИТАЊЕ КОЛИКО ЋЕ ГОЛОВА РАЗЛИКЕ БИТИ НА КРАЈУ

Марко Николић

          Он је међутим додао да његов тим ту улогу мора да оправда на терену.

          Партизан ће у уторак у 20.45 дочекати ХБ Торсхавн у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона.

           „Све информације које имамо говоре у прилог томе да морамо да будемо апсолутно фокусирани и концентрисани и да уважимо противника. Узимамо улогу фаворита на своја леђа, али морамо да је оправдамо на терену. Циљ је јасан, пролаз у треће коло квалификација. Тражићемо победу и добар резултат“, рекао је Николић новинарима на стадиону у Хумској.

           „Жељно смо ишчекивали почетак такмичења у Европи. Противник је тим који је високим резултатом елиминисао Линколн у првом колу и показао да заслужује сво наше поштовање. Лично, не допада ми се атмосфера пре почетка утакмица, да је само питање колико ће голова разлике бити на крају, а на то нас упозоравају резултати и искуства из прошлости“, казао је Николић.

          Он је навео да је противник у прошлости показао да уме да оствари добар резултат против великих европских тимова и да је реч о јако непријатној екипи, али да верује у црно-беле.

           „Сви једва чекамо први судијски звиждук и да на терену демонстрирамо оно што смо радили претходних месец дана. Мислим да Партизан има квалитет више у односу на претходну полусезону, остали смо на окупу и чини ми се да смо игру успели да подигнемо на виши ниво“, рекао је тренер Партизана.

          Према његовим речима, појачање црно-белих Бранко Илић биће лиценциран за европска такмичења, али то не значи да ће бити у саставу у првом мечу против Торсхавна.

           „Он је доведен да својим искуством помогне Партизану, али овај клуб захтева један ниво озбиљности. Човек је три дана са нама и одрадио је четири тренинга, није реално да буде у конкуренцији за прву утакмицу“, рекао је Николић.

          Он је додао да се Владимир Волков опоравио од повреде леђа и да је почео да тренира, али да неће бити у саставу.

          Фудбалер Партизана Петар Грбић рекао је да се његов тим видео све слабости Торсхавна.

           „Торсхавн је одлична екипа. Преузимамо улогу фаворита, жељно ишчекујемо почетак. Не желимо да се понове искуства из прошлости и утакмице попут оне против Шамрока, зато ћемо ући максимално како бисмо забележили прву победу у сезони“, рекао је Грбић.

          Реванш сусрет играће се следеће недеље на Фарским острвима.

          Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари