Никола Дринчић: „Ваљак” мора одмах у трећу

ПОКУШАМО ДА ОСТВАРИМО СВЕ ПОБЕДЕ ДО КРАЈА ПРВЕНСТВА,

ЈЕР САМО ТАКО МОЖЕМО ДА РАЧУНАМО НА ОДБРАНУ ТИТУЛЕ

Никола Дринчић

         Колико год се фудбалери Партизана добро осећали у својој кући - на стадиону у Хумској, јасно је да изабраници Марка Николића помало осећају притисак пред домаћим присталицама, иако и у моментима када на терену резултатски не иде, имају максималну подршку. Црно-бели су је свакако заслужили изузетном борбеношћу, међутим, управо та чињеница их је спутала да у првом полувремену меча са Слободом Поинт покажу шта знају. У наставку, када су добили лекцију од тренера у свлачионици, играчи су одиграли на шампионском нивоу и забележили важну победу.

         - Одиграли смо први део утакмице испод очекиваног нивоа. Било је нервозе, а нисмо били конкретни у нападу, иако смо имали лопту више у поседу - каже Никола Дринчић. - У наставку смо кренули много боље, агресивније, почели да пробијамо ривала и по боковима и кроз средину и само се чекао моменат када ће одбрана Слободе Поинт да попусти. Истина, тек у самом смирају смо нашли пут до мреже, али је тај гол заправо одредио и победника меча.

         Махом сви фудбалери Партизана су сложни у оцени да екипа није била довољно агресивна у првих 45 минута дуела са Ужичанима. Дринчић сматра да је то некада и последица тензије.

         - Не знам ни сам шта је разлог мањка агресивности. Будите уверени да сви фудбалери Партизана, који изађу на терен имају велику жељу да дају макисмим и да некада у тој силној жељи дође и до тензије, која створи контра ефекат. У таквим ситуацијама лоше отворимо утакмицу, као, рецимо, у Новом Пазару и против Слободе Поинт. Ипак, битно је да смо у другом делу нашли формулу и остварили важну победу. Настављамо даље, окрећемо се наредном ривалу и идемо утакмицу по утакмицу до краја такмичења.

         Упитан да ли екипи подиже самопоуздање чињеница да су сви играчи на терену уложили и последњи атом снаге и стигли до победе над Слободом Поинт у самом смирају, Дринчић каже:

         - Свака утакмица је подједнако важна за нас и свака подиже ниво самопоуздања. Остварили смо четири победе у низу, што је веома битно и прави подстрек за цео тим да радимо још више и покушамо да остваримо све победе до краја првенства, јер само тако можемо да рачунамо на одбрану титуле - истиче Никола Дринчић.

УПРАВНИ ОДБОР:БУЏЕТ ТЕМА БРОЈ ЈЕДАН

         Како је најављено минуле недеље, челници Партизана ће данас у 14 часова одржати састанак Управног одбора клуба, на стадиону у Хумској.

         Поред текућих питања, везаних за фуднкционисање клуба и такмичење екипе у пролећном делу сезоне, биће поднет и финансијски извештај, односно завршни рачун за минулу 2013. годину, као и за почетак 2014. године.

         Заседање је требало да буде одржано још прошле недеље, међутим, поједини чланови Управног одбора због обавеза нису могли да се одазову позиву, па је све пролонгирано за данас.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари