Менаџер: Хоће ли неко заштити Живковића?

ОВАКАВ ПРИТИСАК И НАПАД НА ЈЕДНОГ ИГРАЧА

И ЊЕГОВУ ПОРОДИЦУ ЈОШ НИСАМ ВИДЕО

Андрија Живковић

  • Ово што се дешава младом играчу и његовој породици је ужасно. Хоће ли их неко заштитити? - каже фудбалска легенда и менаџер младог играча црно-белих

        Сага око Андрије Живковића и Партизана прераста у циркус. Менаџер младог играча Предраг Ђорђевић обратио се јавности са намером да стави тачку на спекулације које стижу из Хумске 1 и скине притисак са фудбалера који се ни крив ни дужан нашао међу аждајама.

        „Дуго сам у фудбалу, практично читав свој живот, али овакав притисак и напад на једног играча и његову породицу још нисам видео. Ово је невероватно! Ово је ужасно! И као пријатељ и као родитељ се бринем за њих, јер ово иде предалеко. Ако се овако настави, страхујем куда све то може да оде. Чланови Управе, навијачи па чак и неки саиграчи отворено говоре најгоре ствари о Андрији! Овим се угрожава безбедност једног детета и једне породице! Хоће ли их неко заштити?

        После оваквог понашања људи из клуба, донешена је одлука, заједно са оцем Андрије Живковића, да поптисивања било каквог продужетка или анекса постојећег уговора неће бити! То би значило, да се на лето или за годину или две, пролази поново кроз све ово. Постоји и оправдана сумња да Фонд, који је откупио 50 одсто права трансфера и ФК Партизан желе анекс уговора како би Фонд полагао права и код наредних трансфера. Заузврат опростиће пенал од неколико милиона евра које потражују од клуба. Ако се анекс ослања на стари уговор играч-клуб они имају правни основ за улаз и у нови.

        Андрија ће испоштовати клуб, без обзира како се заврши ова прича. Он ће се одужити ФК Партизан јер то је за њега светиња коју носи у срцу. Он се исто понашао према породици и када није имао ни динара и данас када му се нуде милиони. Други као да не желе то да разумеју. Али разумеће, на основу саме величине једног 19-годишњег детета, то јест Андрије Живковића. За његову породицу је битно да је он срећан па макар и не играо више професионално фудбал“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари