Марко Николић: Наставити серију без пораза

ПОРУКА ИГРАЧИМА И НАВИЈАЧИМА - НЕ ТРОШИТИ ЕНЕРГИЈУ НА СТВАРИ НА КОЈЕ НЕ МОЖЕМО ДА УТИЧЕМО

Марко Николић

Рецепт је у мотивацији као и против Металца у претходном колу. Иза нас је серија од 21 меча без пораза, рекао је тренер Партизана пред меч против Младости

        Тренер фудбалера Партизана Марко Николић уочи гостовања Младости из Лучана у 26. колу Суперлиге рекао је да очекује тежак меч против изузетно мотивисаног ривала и позвао присталице црно-белих да не троше енергију на ствари на које не могу да утичу.

       „Улазимо у завршницу овог основног дела сезоне, чека нас мотивисан ривал, који има континуитет и управљачки и стручни, а на нама је да кроз игру, на лошем терену, који ће већи проблем бити нама него њима, извучемо максимум. Рецепт је у мотивацији као и против Металца у претходном колу. Иза нас је серија од 21 меча без пораза и желимо да је наставимо“, рекао је Николић на конференцији за медије.

        Николић, чија екипа заостаје за Звездом шест бодова, каже да није превисе пажљиво пратио преокрет комшија у прошлом колу против Војводине у Новом Саду од 0:2 до 3:2.

        „Моја порука играчима је да будемо фокусирани на себе и чекамо шансу на терену. Уједно, то је порука и навијачима, да не троше енергију и не нервирају се због ствари на које не можемо да утичемо, него да прате Партизан“, поручио је Николић.

        Утакмица између Младости и Партизана игра се у недељу од 13 сати у Лучанима.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари