Марко Николић: Добра игра, лош резултат…

НАВИЈАЧИ НИСУ НАСЕЛИ НА ПРОВОКАЦИЈЕ СА АЛБАНСКОМ ЗАСТАВОМ, ОВАКВЕ СЦЕНЕ САМ МОГАО СВУДА ДА ОЧЕКУЈЕМ, САМО НЕ У ЕНГЛЕСКОЈ

Марко Николић на Вајт харт лејну

        Добра игра, лош резултат. Тако је Марко Николић оценио партију Партизана у Лондону, где су црно-бели поражени са 1:0 од Тотенхема у мечу 5. кола Лиге Европе.

        - Одиграли смо фантастичан меч и због тога сам поносан на екипу - рекао је тренер црно-белих. - Међутим, Партизан се не задовољава утиском, него резултатом. А, резултат је могао да буде повољан. Заслужили смо најмање бод, јер смо се представили у лепом светлу. Нажалост, пропустили смо велики број шанси.

        Он верује да је публика уживала у, како је навео, доброј, динамичној утакмици, са пуно прилика на обе стране.

        - Недостајали су нам играчи на средини терена, пре свих Дринчић, па смо морали да импровизујемо. Ипак, имали смо шанси, чак и у финишу, да изборимо реми. А то не би био неправедан резултат. У сваком случају, ово је велико искуство за играче, после оваквих утакмица лакше играмо у нашем првенству.

        Николић је похвалио и навијаче Партизана:

        - Показали су како се на спортски начин бодри клуб. Задовољан сам како су одреаговали, нису насели на провокације са албанском заставом, која је убрзо уклоњена. Овакве сцене сам могао свуда да очекујем, само не у Енглеској.

ГРБИЋ: ЗАСЛУЖИЛИ СМО НЕШТО

        - У првом полувремену смо заслужили много бољи резултат. Неочекивано смо имали већи посед лопте. А онда нас је пресекао гол. Међутим, у финишу смо могли до бода који смо заслужили, пре свих преко Живковића и Волкова. Ово је, ипак, пораз који не боли много. Одмах морамо да се окренемо најважнијој утакмици - против Новог Пазара – рекао је Петар Грбић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари