Фудбалери Партизана отпутовали у Турску

ТОКОМ ДЕСЕТОДНЕВНИХ ПРИПРЕМА ОДИГРАЋЕ ПРИЈАТЕЉСКЕ МЕЧЕВЕ ПРОТИВ ДИНАМА ИЗ МОСКВЕ, ЦИРИХА И АУСТРИЈЕ ИЗ БЕЧА

        Црно-бели у уторак ујутру отпутовали у Белек на десетодневне припреме. У авиону су се нашли Бранко Пауљевић и Данило Пантић, али нема Мирослава Вулићевића.

        После неколико дана тестирања у Београду, фудбалери Партизана преселили су се у Турску, где ће тренирати наредних десет дана.

        Тренер Марко Николић повео је 28 играча, међу којима нема повређеног Мирослава Вулићевића. Он ће остати у Београду и радити по посебном програму опоравка због операције укрштених лигамената.

        Једина нова имена међу црно-белима су повратник из Вождовца, Стефан Бабовић и Бранко Пауљевић, који је претходних годину и по дана провео на позајмици у Радничком из Ниша, а који ће са првотимцима Партизана тренирати док не пронађе нови ангажман.

        Међу путницима је и млади Данило Пантић, без обзира што би ускоро могао да напусти клуб.

        Списак играча које је Марко Николић повео на прву фазу зимских припрема:

        Голмани: Живковић Живко, Кљајић Филип и Лукач Милан.

        Одбрана: Волков Владимир, Богосавац Мирослав, Петровић Немања, Илић Бранко, Ћирковић Лазар, Миладин Стевановић, Милош Остојић, Пауљевић Бранко.

        Везни ред: Лука Предраг, Брашанац Дарко, Дринчић Никола, Марковић Саша, Илић Саша, Грбић Петар, Нинковић Никола, Живковић Андрија, Пантић Данило, Саша Лукић, Ненад Маринковић, Петровић Иван, Бабовић Стефан,

        Напад: Шкулетић Петар, Лазовић Данко, Шапоњић Иван, Којић Немања.

        Лидер Јелен Суперлиге у Белеку ће боравити до 31. јануара, а потом се у турско летовалиште враћа 5. фебруара и остаће девет дана.

        Током прве фазе припрема у Турској, Партизан ће одиграти пријатељске мечеве против Динама из Москве (23. 01.), Цириха (27.01.) и Аустрије из Беча (29.01.).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари