Друловић: Верујем да ћемо играти у Европи...

НАЈАВИО ЈЕ ДА ЋЕ ЕКИПА ИГРАТИ НА ПОБЕДУ ПРОТИВ АУГЗБУРГА

И ПЛАСИРАТИ СЕ У ШЕСНАЕСТИНУ ФИНАЛА ЛИГЕ ЕВРОПЕ

Љубинко Друловић

        Црно-белима чак и пораз мањи од два гола разлике гарантује зимовање у Европи, како би поновили успех из сезоне 2004/2005.

        - Свесни смо значаја утакмице, можда најзначнија ове године. Сконцентрисани смо и надам се да ћемо наставити успешан европски пут који смо започели. То би било важно за Партизан и српски фудбал, верујем да ћемо играти на пролеће у Европи - рекао је Друловић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

        Друловић је додао да Партизан неће играти бојажљиво јер жели нови европски тријумф.

        - Партизан ће играти организовано и учинићемо све да победимо. Где год да играмо, код куће или на страни, увек идемо на три бода. Верујем да ћемо сви бити задовољни. Максимално смо мотивисани да забележимо успех.

        Он је истакао да највећа опасност његовом тиму прети од Раула Бобадиље.

        - Јесте квалитетан играч, надам се да неће имати свој дан, али да ће наша одбрана одрадити добар посао. Преузимаћемо га, али не прети опасност само од њега јер су јаки као тим. Очекује нас квалитетна утакмица, било би фантастично да поновимо успех од пре десет година - рекао је Друловић и најавио да ће Саша Илић бити у стартној постави и шутирати пенал уколико га буде било.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари