Друловић: Осећа се радост и енергија у игри...

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ИЗА ПАРТИЗАНА ТЕЖАК ПЕРИОД, АЛИ ДА ВЕРУЈЕ

ДА ЈЕ ЕКИПА УШЛА У ДОБАР РИТАМ

Љубинко Друловић

  • Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић рекао је да његова екипа мора што пре да заборави велику победу над АЗ Алкмаром (2:1) у Лиги Европе, али и да такву партију понови против Спартака у 19. колу Суперлиге.

        - Разговарао сам са играчима и рекао сам им да морају што пре да заборавимо утакмицу са Алкмаром. Мало смо славили, али почели смо одмах после тога да се припремамо за утакмицу у Суперлиги. Спартак је променио тренера и очекујемо да буде јако мотивисан. Против нас сви желе да се покажу - рекао је стратег црно-белих уочи сутрашњег меча.

        Друловић је посебно апострофирао да је победа у Лиги Европе донела велико самопоуздање екипи, као и да још увек није одлучио да ли ће за сутрашњу утакмицу одмарати неке играче.

        - Осећа се и кроз тренинг и кроз утакмицу радост у нашој игри која је потребна. Присутна је велика позитивна енергија, и тада се знатно лакше долази до тријумфа. Можда ћу одмарати неке играче, али то ћу тек знати после последњег тренинга пред утакмицу - закључио је Друловић.

        Он је нагласио да је иза Партизана тежак период, али да верује да је екипа ушла у добар ритам који ће задржати до краја првог дела првенства.

        - Тежак период је иза нас, али ушли смо у добар ритам. Вратило се задовољство и желимо да на најбољи начин завршимо овај део сезоне. Једва смо чекали паузу. Били смо преморени, а играчи су без дана одмора. Пауза нам је послужила да се освежимо, да добро тренирамо па сада делујемо доста боље. Морамо максимално одговорно да играмо до краја првог дела сезоне - закључио је Друловић.

        Утакмица 19. кола Супер лиге Србије између Спартака и Партизана на програму је сутра од 13 сати на градском стадиону у Суботици.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари