Јасна Шекарић победила у Загребу

СТРЕЉАШТВО: МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР „ТРОФЕЈ МЛАДОСТИ“

Јасна Шекарић

        ЗАГРЕБ (Инфо центар) - Другог дан међународног турнира „Трофеј Младости“ у Загребу српски стрелци су освојили ваздушним пиштољем четири медаље - злато, сребро и две бронзе.

       Победила је Јасна Шекарић (Црвена звезда) која је лане била друга, сребро је освојио Димитрије Гргић из Академца, док је Бобани Величковић (Бор 030), прошле године победници турнира, припала бронза. Бронзани трофеј пригрлио је и Дамир Микец!

       Првог дана у гађању ваздушном пушком српски стрелци су освојили три медаље - две златне и бронзану. Победили су Ивана Максимовић и Немања Миросављев, док је треће место освојио Драган Марковић.

Димитрије Гргић

       Укупан биланс је седам трофеја, три златна, сребрни и три бронзана.

       Шекарићева је ушла у финале као прва са 384 круга, одлично је гађала плеј оф (99,1) и тријумфовала испред Мађарице Сике и Бобане Величковић 482,3 (383) којој су до сребра недостала 0,4 круга. Зорана Аруновић је са 378 кругова завршила на десетом месту а до финала (380 кругова) недостајала су јој два круга.

       Кћерка Јасне Шекарић, Леа Алексић, која је ове године почела да гађа и на Купу СС Србије у Смедереву имала одличних 359 кругова, у првом међународном изласку на ватрену линију је са 340 кругова заузела 29. место.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари