Жреб за Куп Србије: Јагодина брани круну

ТАКМИЧЕЊЕ ЋЕ БИТИ ОТВОРЕНО ДАНАШЊИМ ЖРЕБОМ

ЗА ШЕСНАЕСТИНУ ФИНАЛА У „КУЋИ ФУДБАЛА“ У СТАРОЈ ПАЗОВИ

        ОТВАРА се други домаћи фудбалски фронт. Такмичење у Купу Србије биће отворено данашњим жребом за прво коло, шеснаестину финала, који ће се по сада већ устаљеном обичају одржати у „Кући фудбала“ у Старој Пазови.

        Овогодишње издање ће бити преседан, пошто ће се први пут у „бубњу“ наћи 31 уместо 32 тима. Разлог је то што је Хајдук из Куле стекао право да игра у првом кругу Купа, али, како се у међувремену клуб угасио, нико неће заузети његово место. То значи да ће један тим бити срећне руке па ће се у осмину финала најмасовнијег такмичења пласирати без борбе!

        Трофеј победника Купа брани Јагодина, која је пролетос у финалу на стадиону Партизана била боља од Војводине - 1:0.

        Први мечеви Купа су на програму 25. септембра, осмина финала је 30. октобра, четвртфинале 4. децембра. По устаљеном обичају, две утакмице полуфинала играће се догодине (26. март, 9. април), док је финале заказано за 7. мај.

        Клубови који ће се данас наћи у жребу су: Јагодина, Војводина, Партизан, Црвена звезда, Слобода, ОФК Београд, Рад, Спартак, Јавор, Доњи Срем, Раднички Ниш, Раднички 1923, Нови Пазар, БСК, Смедерево, Напредак, Чукарички, Вождовац, Пролетер Нови Сад, Металац, Јединство Ужице, Борац Чачак, Бежанија, Младост Лучани, Слога Краљево, Банат, Телеоптик, ИМ Раковица, Трстеник, Партизан Бумбарево брдо и Раднички Сремска Митровица.

        Вечерње новости
                                                                                                                                
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари