За две недеље „Орлови“ опет на - „Маракани“

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ПОСЛЕДЊУ УТАКМИЦУ СРБИЈЕ

У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА МУНДИЈАЛ

Фудбалска репрезентација Србије

        Последњу утакмицу групне фазе квалификација за Светско првенство 2008. у Русији, фудбалска репрезентација Србије игра у понедељак, 9. октобра, од 20.45 у Београду против селекције Грузије.

        Биће то повратак „Орлова“ на стадион Рајко Митић, пошто су због промене терена против Молдавије играли на стадиону Партизана, а надамо се фешти, јер уколико три дана раније, 6. октобра, у Бечу савладају Аустрију, изабраници Славољуба Муслина и теоретски ће обезбедити прво место у групи и пласман на Мундијал.

        Продаја улазница за утакмицу са Грузијом почела је у понедељак на сајту iticket.rs, а улазнице ће моћи да се купе и од 3. до 9. октобра на благајни стадиона Рајко Митић (од 11 до 19 часова, на дан утакмице и до њеног почетка), као и од 27. септембра до 5. октобра од 10 до 18 часова путем „кол центра“ позивањем броја +381114252142.

        Цене су: 1.200 динара (запад центар), 1.000 (запад бок и исток центар), 800 (исток бок) и 400 (север и југ).

        Једно лице може купити највише четири улазнице.

        Тренутно стање на табели је: Србија 18 бодова, Велс 14, Република Ирска 13, Аустрија 9, Грузија 5, Молдавија 2.

        У претпоследњем колу састају се Аустрија - Србија, Грузија - Велс и Република Ирска - Молдавија, а у последњем Србија - Грузија, Молдавија - Аустрија и Велс - Република Ирска.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари