Видић поново у репрезентацији? Има наде...

СВОЈИМ АУТОРИТЕТОМ БИ ПОМОГАО СРБИЈИ ДА СЕ ПЛАСИРА НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО, ВЕРУЈУ ДИРЕКТОР И СЕЛЕКТОР РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Немања Видића

        Саво Милошевић недавно је покренуо причу о повратку Немање Видића у репрезентацију Србије, нови селектор Радован Ћурчић радо је прихватио и „погурао“, а она би заиста могла да добије срећан крај.

        Директор и селектор репрезентације верују да би Видић повратком у репрезентацију и ауторитетом помогао Србији да се пласира на Европско првенство. Милошевић и Ћурчић састаће се ускоро са Видићем.

         „Сигуран сам да ће их Немања лепо дочекати у Милану. Видеће се очи у очи. Ко зна шта ће он после тога одлучити. Можда Немањин одговор буде и позитиван“, изјавио је за „Курир“ Силвано Мартина.

        Видићев менаџер не искључује могућност да би после три године паузе бивши капитен могао да се врати у национални тим.

         „Занима вас хоће ли Немања играти за репрезентацију. Е па, не знам! Немам идеју шта Немања мисли о томе. Углавном, нас двојица кад се видимо, не разговарамо о томе. Могу да вам кажем да он прати игре репрезентације, а шта мисли о повратку, не знам. Не знам ни да ли је Немања дефинитивно завршио са репрезентацијом. Стварно не знам“, додао је Мартина.

        Немања Видић опростио се од дреса Србије 11. октобра 2011. након пораза од Словеније у квалификацијама за Европско првенство, када је промашио једанаестерац.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари