„Вечитима” казне због инцидената током дербија

ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА ФСС ЈЕ, МАЛТЕНЕ ПОСЛЕ СВАКОГ МЕЧА ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ У ОВИХ 28 КОЛА ДЕЛИЛА КАЗНЕ ЗБОГ ПИРОТЕХНИКЕ

         НОВИ дерби - нови сет казни. Нема дилеме да ће пљуштати санкције и као епилог 144. првенственог судара Партизана и Звезде, јер је њихов дуел још једном имао ружно наличје.

         Постала је традиција да гостујући навијачи, у Хумској или на „Маракани” на крају изазову пожар, запале столице и направе повелику штету, па то није минуло ни овог пута. „Делије” су оставиле гарав траг за собом по изласку са стадиона.

         Пиротехника је на три трибине горела као за кинеску Нову годину, па постаје стварно гротескно да уопште постоје неке контроле на улазима. Поготово што се до голе коже претресају новинари, девојкама се узима шминка, док хулигани пале бакље и бацају топовске ударе као на војној вежби...

         Дисциплинска комисија ФСС је, малтене после сваког меча Партизана и Звезде у ових 28 кола делила казне због пиротехнике, па неће пропустити ни ову прилику да оправдано удари по џепу црно-беле и црвено-беле.

         Навијачи Партизана су имали током утакмице петнаестоминутну тучу на јужној трибини, после постигнутог гола са три трибине је улетело на атлетску стазу бар 50 људи. Добро је док није завршио на центру...

         А посебна прича је кашњење са почетком утакмице, јер је наводно било гужве испред свлачионица. Неко каже вербални сукоб, неко и физички насртај, па ћемо нешто више и конкретније сазнати у понедељак, када у Заједницу Суперлиге стигну извештаји судије Милорада Мажића и делегата Ненада Николића.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари