„Вечити“ за „орлове“ после 29. кола Суперлиге

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА АМЕРИЧКОЈ ТУРНЕЈИ 26. МАЈА У ЊУ ЏЕРСИЈУ ИГРА ПРОТИВ ЈАМАЈКЕ, 31.МАЈА У ЧИКАГУ СА ПАНАМОМ, А 6. ЈУНА У САО ПАОЛУ СА БРАЗИЛОМ

        Црвена звезда и Партизан спремни су пусте своје фудбалере да заиграју за „орлове“ на америчкој турнеји тек пошто се одиграју мечеви 29. кола Суперлиге.

        Љубинко Друловић, вршилац дужности селектора Србије, окупио је репрезентацију у Старој Пазови уочи пријатељских мечева са Јамајком, Панамом и Бразилом.

        И фудбалери Звезде и Партизана Дарко Лазовић, Драган Мрђа, Милан Лукач и Мирослав Вулићевић добили су позив, али како тренутно стоје ствари они неће у петак отпутовати са екипом пут САД и Бразила, преносе српски спортски дневни листови.

        Наиме, руковоства два највећа српска клуба, сложиили су се да дозволе својим играчима да наступе за национални тим, али тек пошто се одиграју мечеви 29. кола Суперлиге.

        Звезда дочекује ОФК Београд и у том мечу могла би да освоји титулу, док ће Партизан на гостовање Спартаку у жељи да обезбеди три нова бода, како би, у случају да вечити ривал можда не одради комплетан посао, остао у трци за шампионски трофеј.

        Будући да постоје наговештаји да би домаћи шампионат у фудбалу могао да се настави овог викенда, у Љутице Богдана и Хумској желе да у комплетном саставу наступе у важним дуелима. Уколико Звезда освоји титулу након тог меча, а ФСС организује накнадно пут четворици играча, и црвено и црно-бели биће спремни да пусте своје играче да се прикључе националном тиму.

        Репрезентација Србије ће на америчкој турнеји 26. маја у Њу Џерсију играти против Јамајке, пет дана касније у Чикагу против Панаме, а 6. јуна у Сао Паолу састаће се са петоструким светским прваком Бразилом.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари