„Вечити” опет одлажу Суперлигу због Европе

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА ПРИПРЕМАЋЕ СЕ ЗА ДУЕЛ ПРОТИВ ЈАНГ БОЈСА,

А ЗВЕЗДЕ ПРОТИВ БАТЕ БОРИСОВА

        У среду ће се играти шест утакмица Суперлиге, у терминима од 18 и 20 часова, а за то време фудбалери Партизана припремаће се за дуел против швајцарског Јанг Бојса, у четвртак од 19 часова у Берну, а играчи Црвене звезде за дуел против Бате Борисова, од 21.05 у Београду.

        Утакмицу осмог кола шампион Србије Партизан играће 25. октобра на гостујућем терену против Земуна, а Звезда ће истог дана дочекати Спартак.

        Фудбалери Чукаричког играју у среду од 18 часова у Београду против Радника и покушаће да вежу четврту утакмицу без пораза. „Брђани“ су у низу од две узастопне победе и седми су на табели са 13 бодова, а клуб из Сурдулице, који ће покушати да остане непоражен и у трећем узастопном дуелу у лиги, заузима 11. место са девет бодова.

        Војводина ће од 20 часова у Новом Саду дочекати Мачву и покушаће да оствари добар резултат како би задржала прикључак за водећима. Новосађани немају победу у последње две утакмице и четврти су на табели са 16 бодова, колико има и трећепласирани Партизан. Мачва је 10. на табели са девет бодова.

        Фудбалери Вождовца од 18 часова играју у Крушевцу против Напретка и желе да прекину низ од три утакмице без победе. Вождовац је пети на табели са 15. бодова, а Напредак, који је у прошлом колу поразом од Спартака (1:2) прекинуо низ од три победе, заузима осмо место на табели са 10 бодова, али уз утакмицу мање.

        После два узастопна пораза у првенству, Рад на свом терену од 20 часова игра против Бачке и покушаће да освоји бодове како би поправио позицију на табели. „Грађевинари“ су 13. са седам бодова, а Бачка, која је везала два ремија, заузима 14. место на табели са пет бодова.

        Раднички ће од 18 часова у Нишу против Борца покушати да настави серију добрих резултата, док ће Јавор у исто време у Лучанима жели да прекине низ од четири пораза.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари