В.Д. Крстајић би врхунску атмосферу у тиму?!

НАКОН ШТО ЈЕ МУСЛИН ДОБИО ОТКАЗ, УПРКОС ОСТВАРЕНОМ ДИРЕКТНОМ ПЛАСМАНУ НА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

Младен Крстајић и Славољуб Муслин

  • Захвалио се председнику ФСС Славиши Кокези и спортском директору Горану Буњевчевићу на указаној шанси: Они су ме позвали да будем део стручног штаба и у мају прошле године, а ево и сада су имали кључну улогу у томе да тренутно будем на овом месту

        Вршилац дужности селектора репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је данас да ће се потрудити да задржи добру атмосферу у екипи и остваре позитивни резултати у пријатељским мечевима против Кине и Јужне Кореје.

        Крстајић ће водити „Орлове“ на азијској турнеји након што је доскорашњи селектор Славољуб Муслин добио отказ, упркос пласману на Светско првенство у Русији наредне године.

        „Као и увек, идемо на то да остваримо позитиван резултат. Момци ће сигурно бити уморни како од играња у клубовима, тако и од напорног пута. Морамо се потрудити да атмосфера буде на врхунском нивоу и да играчи буду што одморнији за сваки меч. Нема много времена за припрему, а противници као што су Кина и нарочито Јужна Кореја заслужују велики респект“, рекао је Крстајић за сајт ФСС.

        Он се захвалио председнику ФСС Славиши Кокези и спортском директору Горану Буњевчевићу на указаној шанси.

        „Они су ме позвали да будем део стручног штаба и у мају прошле године, а ево и сада су имали кључну улогу у томе да тренутно будем на овом месту. Провео сам више од годину дана у раду са овим момцима који су одлични играчи и људи. Имали смо добру сарадњу за коју верујем да може да буде још боља“.

        Њега су посебно обрадовали резултати Партизана и Црвене звезде у Лиги Европе.

        „За добробит српског фудбала радујем се успесима Црвене звезде и Партизана. Пласман у наредни круг био би заиста велики успех“, закључио је бивши фудбалер и функционер Партизана.

        Репрезентација Србије одлази на азијску турнеју у уторак, три дана уочи утакмице против Кине у Гвангџоу и 14. новембра против Јужне Кореје у Бусану.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари