Убљани Немањи Матићу поклонили „бубу”

ДА ПОКАЖУ ДА ЦЕНЕ И ПОШТУЈУ СВЕ ШТО ЈЕ ЗА ЛОКАЛНИ КЛУБ,

АЛИ И ЧИТАВ УБСКИ КРАЈ УЧИНИО

Буба за Немању Матића

  • Играчи ФК Врело спорт су сами рестаурирали аутомобил и поклонили га, у знак захвалности, човеку који је успешан у свету а није заборавио своје родно место

        Српски репрезентативац, фудбалер Челзија Немања Матић, од играча ФК „Врело-Спорт”, добио је необичан поклон - Фоклсвагенову „бубу” кабриолет. Можда би поклон био обичан, али с обзиром на то да су је играчи сами рестаурирали он је јединствен. То је, кажу, знак захвалности за све што је Немања учинио за клуб из свог родног Врела код Уба, а Матић није крио одушевљење.

        „Врело-Спорт” такмичи се у Општинској лиги Уб, група запад, и суботом је домаћин на фудбалском терену Спортског центра Немање Матића у Убу. Житељи Тамнаве су срећни због успеха свог земљака на фудбалском терену, али и зато што није заборавио свој родни крај, у који долази кад год му обавезе дозволе. Недавно је Немања Матић преузео ФК „Јединство” у Убу.

        - У убском крају, који је до сада дао Драгана Џајића, Душана Савића, сада Немању Матића, стасавају млади даровити играчи. Многима је идол управо Немања - кажу у „Врело-Спорту” у Врелу. - Изузетно нам је драго што је Немања одушевљен поклоном, кабриолет „бубом”, а пре свега гестом својих земљака који цене и поштују све што је за наш клуб, али и читав убски крај учинио.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари